Over flessen bedrukken

Alvorens de order definitief is sturen wij u aanvankelijk een digitale opzet van dit gekozen middel betreffende een door u dan ook gekozen opdruk. Na goedkeuring op een offerte en op de definitieve proef is een order verwerkt en opgestuurd tot het door u dan ook gekozen adres.

Keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A is een weekmaker welke mag loslaten en in een voedselketen terug kan komen) Cradle to Cradle gecertificeerd

Op BudgetBidons kan u niet slechts bidons laten bedrukken. Tevens vanwege dit bedrukken met drinkflessen bent u voor het aan het juiste adres! In bovenstaand collectie vindt u dan ook verscheidene te bedrukken flessen. Of u meteen op speurtocht bent tot ons gewone waterfles ofwel drinkfles, ofwel een bekende te bedrukken Dopper fles.

Heel wat laten wij bedrukken in Oost Europa, zodat wij billijk én vlug mogen bezorgen. Belangstelling ons offerte aan vanwege custom made artikelen of voor grotere aantallen met verschillende wensen.

Waterflesjes bedrukt betreffende uw eigen merknaam. Opdruk en tekst op dit etiket is volkomen tot uw eigen smaak in te vullen. Die flesjes bestaan afgevuld met zuive..

Waterflesjes goedkoop bedrukken? Wij hanteren scherpe prijzen en afleveren ook in een kleine editie. Ons bedrukt flesje mineraalwater kun jouw vanaf 96 stuks en een levertijd aangaande 5 werkdagen bestellen.

Doordat wij zelf vervaardigen voortkomen verkorte levertijden. Uiteraard ingeval u met spoed ons fles etiket wilt vervaardigen, vervolgens bent u voor het aan het geschikte adres. De kracht over Zolemba kan zijn dat wij zeer vlug mogen afleveren.

Drinkwater tot zee hebben was nog nooit zo eenvoudig. Die bedrukte waterzakken zijn weggelegd wegens een echte avonturiers. Klik de waterzak met jouw tas vast en hervul hem gemakkelijk. Zo les je jouw dorst altijd en read more overal zonder kostbare ruimte met je backpack in beslag te nemen.

Hieronder vind jouw de werktekening(en) en/ofwel informatiesheet(s) met je gekozen product. De bestanden zijn eenvoudig te downloaden, opdat je meteen met een slag kan met je ontwerp! En kom je daar zeker ook niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op betreffende één met de medewerkers.

Kan zijn leverbaar met uw persoonlijk bedrijfslogo, al naar wil in RONDOMDRUK. Met genoegen maken wij wegens u ons prijsopgave. Prikkels kan zijn leverancier en dealer van de verschillende Doppers in kleur. We kunnen dit volkomen ook kompleet op maat vervaardigen. Verpakking en eventuele teksten geheel in uw bedrijfsstijl.

De flesjes mineraalwater bestaan leverbaar in de kleur helder- of lichtblauw doorschijnend, betreffende een wit of doorschijnend kunststof label, betreffende 10 verscheidene kleuren schroefdoppen en 5 meerdere kleurcombinaties sportdoppen. 

Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor het al de persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. De gegevens geraken niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. Een bestelgegevens gebruiken we om de bestelling te verwerken en zo snel geoorloofd bij u dan ook te bezorgen.

Zend ons voor keuze dit logo in EPS ofwel Adobe Illustrator formaat en wij vervaardigen voor u dan ook een proefdruk en heldere prijsopgave.

Upload merknaam > Vraag meteen ons gratis digitaal ontwerp met en zie wat geoorloofd kan zijn! Product afbeeldingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *